Svar på tal



Linus om Greys hela kvällen:
hej, de finns faktist mycket att göra i rosvik tex. vara med kompisar, vara på byn och sitta vid datorn...

Svar: Alltså Linus, vem är du? Jag känner inte någon Linus alls så skulle gärna vilja veta vem du är.
Ja, om man inte har några kompisar i Rosvik är det ju inte så lätt att vara med dom? Och vad ska man göra ute på byn om man inte har nån att vara med? Och det enda jag gör här är ju att sitta vid datorn så.. ;)

Dag 05 - En bild på mig själv för ett år sen



Det här är från sommaren 2010.
Hade ju såklart fågelskit i ögonvrån och hade tuperat hår osv, haha!

Greys hela kvällen

Ska se Greys Anatomy hela kvällen, eftersom det inte finns nåt annat att göra här i Rosvik. Men det finns inget mer att skriva, får se om jag kommit på något sen. Hejdå!


Städning

Hejhej, ska egentligen inte sitta vid datorn nu, för måste städa mitt rum. Det ser ut som ett bombnedslag! Ja, jag ska skärpa mig nu. Jag vill slippa skämmas och vill kunna ta hem kompisar. Vi får se hur det går med det, men aja. Klockan tre far jag till pappa i Rosvik, ska vara där nu i veckan. Men jag kommer nog till Norrfjärden också, för pappa jobbar i veckan. Sen ska jag få träffa min underbara Eric, som är här hemma nu i veckan! ♥ Åh, jag saknar han så mycket.. Men iallafall, jag vet inte vad jag ska göra i veckan, hitta på något? :) Ring eller skriv på facebook eller något. För har inte gratis sms, vet inte heller när jag får det. Men bloggar kanske senare, då jag har tid. Hejdå så länge!



Haha aw, lite mindre än ett år gammal arkivbild.. Gulligt.

Dag 04 - Din klass

Kanske inte världens bästa bild, lånade den från Emilia.
Men detta är iallafall min klass, har inget mer att säga om det.



Dag 03 - En bild på dig och din bästa vän

Alltså, nu har dom senaste inläggen handlat om mig och Agnes, så det blir om Amanda nu.


(dissa att mitt hår ser ut som jag vet inte vad)

Men iallafall, Amanda är en av mina bästa kompisar.
Hon vet nog mest om mig, förutom Agnes då. Jag vet inte om jag är hennes bästa kompis,
men hon är iallafall min. Vi har börjat typ irritera oss på varandra nu, mycket.
Men jag vet inte om det är på skoj eller om det är på riktigt.
 Jag vill inte förlora våran vänskap. Inte efter så många år vill jag förlora den.
Men jag älskar dig Amanda. Och kommer alltid göra.


Kalix

Hejhej, hur mår alla? Just nu håller jag på att fixa mig för att sedan gå och sova. Imorgon ska jag kliva upp klockan sex för bussen går 07.10 till Kalix, ska dit och spela handboll hela dagen. Jag vet inte när jag kommer hem, så vet inte om jag hinner vara med någon på kvällen. Men idag har jag inre gjort så mycket, var ute med Mattis och Lukas i typ en timme. Idag klädde ju jag ut mig på skolan, det var ju en tävling om bästa utklädnad, och Moa vann. Det kommer en bild på
jag och henne. Men nu ska jag sova, godnatt!


Dag 02 - Någon du alltid har roligt med


(inte världens bästa bild, och dissa mitt finger)

Men någon jag alltid har roligt med, är Agnes.
Hon är en underbar person som det inte går att inte skratta åt.
Jag älskar dig. ♥

Såg också inlägget nedanför du skrev, jag fick tårar i ögonen.


Världens finaste Sanna - Gästbloggning

Sanna Pettersson, alla som känner henne vet vilken underbar kompis hon är.
Och ärligt, så är jag jätte glad över att jag får ha dig som min bästa vän. Jag är stolt över dig att du är så stark, även fast du själv inte tror det så har du gått igenom så mycket men ändå så klarar du av att ha kvar ditt vackra fina leende på läpparna. Fast, jag kan bli lite småsur på dig ibland så vet du att det är inget personligt. Jag tycker att du verkligen borde vara stolt över dig själv, för att du är just du. Ingen annan är så speciell som dig, och jag älskar det. Du vet alla våra skratt och minnen och så vidare... Ärligt, så tror jag inget slår de. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag låter bilderna tala för sig själv.



Och jag vet inte hur jag skulle kunna förklara hur mycket jag älskar dig, men jag älskar dig sjukt mycket. Även fast jag kanske inte alltid visar det, men jag ska verkligen försöka bli bättre...  Kort sammanfattning - Jag älskar dig Sanna. Och jag är glad över att jag har dig, och jag beundrar dig för att du är så stark. Min finaste Sanna.

Dag 01 - En nytagen bild på mig + tio fakta



♦ Det finns en kille, som gör mig knäsvag.
♦ Jag gör 30-40 situps varje dag och tränar 4-5 gånger i veckan.
♦ Jag ska nog färga mitt hår mörkbrunt.
♦ Jag älskar att bada, men skäms över min kropp.
♦ Jag älskar handboll, men jag suger på det.
♦ Jag älskar Greys Anatomy!
♦ Jag blir starkare av att skriva av mig.
♦ Jag är en pessimist.
♦ Hösten är fin då det är varmt.
♦  Jag gillar att fota.

Ointressant

Hej allihopa!
Tyvärr har jag ingenting att skriva om. På innebandyturneringen vann vi en match, förlorade en och en blev lika. Och 9a vann hela turneringen. Annars har jag inte gjort så mycket, for på gymmet efter skolan, sen for jag hem och åt och duschade, sen satte jag mig vid tvn och jag sitter fortfarande här..
Haha, om bilden nedanför.. Moa gjorde en discoaffisch på slöjden, tyckte den var så fin!


Sporthallen

Har innebandyturnering nu, vi spelade en match för nån timme sen. Det blev 5-1 till 7c. Egentligen ska vi spela nu, men matchen blev försenad så vi spelar om tio minuter. Men kan inte skriva nå mer, hejdå!


Handboll

Hejhej, kom nyss hem från sporthallen (mitt andra hem). Haha, nämen kollade då A-pojkarna mötte herrarna, fast herrarna vann typ med 20 mål. Jag träffade flera där, typ Julia, Josefin, Evelina, Jonna, Benjamin, Max, Amanda och flera andra. Imorgon är det innebandyturnering på skolan, så vi får se hur det går.. Och nu sitter jag och ser på tv med mamma och David. Skriver imorgon eller nåt, hejdå!


Svar på tal



Linus om Till Linus!:
tackar men du får gärna ta lite idolbilder på dig själv!

Svar: Haha, nöj dig med bilderna som kommer upp på min blogg!


Simon om Till Linus!:
hej! vilken bra blogg! jag har en fråga, vem av dom 10 killarna i din klass tycker du att är sexigast? vem skulle du villa liga med?

Svar: Simon, eller Linus? Man ser IP-adressen. För det första, vi är elva stycken killar i min klass. För det andra, jag tycker ingen av dom är speciellt sexiga. Och för det tredje, jag skulle ALDRIG tänka mig att ligga med någon av dom.



Till Linus!

Här har du en bild på oss tre!


Pan Am

Sitter och ser på Pan Am nu. Det är typ ett program om flygvärdinnor ;) det är jättebra. Men hade iallafall träning idag, det gick inte bra. kände mig typ febrig och massa, men nu är det över. Sen efter träningen var Amanda, Ami, och Linus i sporthallen så då var jag med som där. Vi gick sen till kiosken för Linus skulle äta. Och sen var vi ute och typ, gjorde ingenting. Jag gick hem typ åtta, för var tvungen att duscha, och nu sitter jag här. Haha, hejdååå!


Städning

Godmorgon!
Här sitter jag och har nyss städat klart mitt rum + toaletten. Sitter i min fina Ziperall och lyssnar på musik. Kring tre far jag till mamma, gissar att jag måste städa där också.. Sen far jag på handbollsträning! ♥
Efter den vet jag inte vad jag ska göra, måste nog plugga lite.. kanske vara med Amanda, om jag orkar och om hon vill. Inatt blev det inte mycket sömn.. Gick och la mig kring ett, men kunde inte sova för var jätte täppt i näsan, och hade slut nässpray. Så jag låg vaken till kanske fyra-fem och tittade upp i taket, sen väckte pappa mig typ halv elva eller nåt. Nu ska jag se lite Greys Anatomy.




Dikt

En ensam tår rullar ner för min kind.
Tätt efter kommer en annan.
Den rullar snabbare.
Varje tår är lika ensam.
Varje gång de förenas finns det bara en kvar igen.
Så fortsätter de ner för kinderna.
En och en.
De som rullar tillsammans är fortfarande ensamma.
En ensam tår som rullar ner för en ensam flickas kind.



Wordfeud

Godmorgon allihopa, jag vaknade nyss av att Mia kom upp och sa: lever du? Haha, hon tyckte jag sov så länge.. men kan berätta lite om igår. Agnes kom hit kring sju, sen såg vi på film. Det blev Paranormal activity 2 Tokyo night. Haha, den var sjukt läskig även fast jag redan sett den en gång. Sen gick vi ner och såg idol med pappa och Mia, samtidigt spelade vi wordfeud. Haha, jag lärde mig det igår och det är jättekul! men sen for Agnes hem, så då gick jag upp och såg lite Greys anatomy. Sen gick jag och la mig, Inge mer med det nu. Nån som vill hitta på nåt idag? Ring isåfall, har slut gratis sms, hejdå!


Svar på tal


Linus om Mobilblogg ~ iphone:
haha kul! kan du ta idolbilder på dig evelina och agnes

Svar: Menar du en bild på oss tre tillsammans? Visst kan vi det!

Mia om Mobilblogg ~ iphone:
Jag då? Snyft! :-( ;-) :-P

Svar: Haha, tack Mia!


Mobilblogg ~ iphone

Gissa vad?! Jag har fått en iphone, tack pappa! Och nu håller jag på att lära mig den. Fick den igår.. Haha, jag är sjukt glad! :D
Men jag testar mobilblogga nu, sitter ändå vid datorn så det är typ ingen ide att skriva nå mer. Kan iallafall säga att jag har fått tillbaka internet nu, efter ett halvår ;)


Rolig historia - vi klädde av oss

En man kom in på en bar, lutade sig över bardisken för att beställa en dubbel, och sade sedan till bartendern: “Jag är så förbannad!”

“Jaså? Vad har hänt?” frågade bartendern artigt.

Jo, jag träffade en vacker kvinna, som bjöd med mig hem till sig. Vi klädde av oss och hoppade i sängen, och skulle precis börja älska då hennes förbannade man kommer hem. Därför var Jag tvungen att hoppa ut genom fönstret, och hänga på fingertopparna från kanten.”

“Oj, jobbigt!” sade bartendern medlidsamt.

“Precis, men det är inte vad som gjorde mig riktigt upprörd”, fortsatte gästen.

“När hennes man kom in i rummet sade han ‘ Toppen, du är redan naken! Jag ska bara slå en sjua ‘, och jävlar om den late fan inte pissade ut genom fönstret, rätt i huvudet på mig?”

“Uusch!” Bartendern skakade på huvudet. “Inte konstigt att du är på dåligt humör.”

“Ja, men då har du ändå inte hört vad som verkligen, verkligen,irriterade mig. Sedan tvingades jag lyssna på deras stönanden, och då de var färdiga kastade mannen ut sin kondom genom fönstret. Och var landar den? På MIN jävla panna!”

“Fan, det var verkligen för jävligt!” sade bartendern.

“Åh, jag är inte färdig. Du förstår, vad som verkligen gjorde mig förbannad var när mannen behövde skita. Tydligen är deras toalett trasig, så han stack ut röven genom fönstret och släppte lasset rätt i huvudet på mig!”

Bartendern bleknade. “Nåt sånt skulle verkligen sabba min dag.”

“Visst, visst, visst” fortsatte killen upprört, “men vet du som VERKLIGEN, VERKLIGEN, VERKLIGEN gjorde mig förbannad?

Jo, när jag tittade ner, och såg att jag bara hängde en HALVMETER från marken!!”


Väldigt länge sen..

Haha, det var väldigt länge sen jag bloggade, men jag har verkligen inte haft lust.
Nu i veckan kommer jag inte kunna blogga något, för är ju hos pappa och där har jag inget internet. Är bara hos mamma nu för jag måste packa lite kläder och grejer, men om jag hinner innan pappa kommer och hämtar mig kanske jag gör några tidsinställda inlägg. Jag ska försöka göra det dom veckorna jag är hos pappa så är bloggen uppdaterad litegrann, sen ska jag försöka göra så att nån kompis gästbloggar också.


RSS 2.0