Pdol! <3

Hejhej, kom nyss hem från Pdol. Det har varit jättekul! Har träffar massor med folk, och gjort jättemycket kul. Men jag är gode trött nu då ska väl bara slappa en massa ;)
Hejdå! :)


Tävling!

Är med och tävlar hos www.perssoneemma.blogg.se!

Rehab gästbloggar ;>

Shu Simon Rehab Lindgren här! Gästbloggar här på Sannas blogg nu :> Just nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik, och TAGGAR morgondagen, vill ni veta varför? Jo, för imorgon kommer jag spela på PDOL'S Spotify scen ungefär 13:55 på Byxtorget, Riktigt fett, och sen så ska man ju vara på PDOL och ha kul med folk, så det blir riktigt kul, somsagt, missa inte mig live!

Peace

////R


Nu ska jag försöka skriva ett långt inlägg om igår..;)

Ja, kolla rubriken!
Först sminkade jag mig hos Amanda, sen gick vi hem till mig och bytte om, sen gick vi till Amanda igen så hon kunde byta om och packa grejer och sånt, sen skulle vi gå till bussen och då märkte Amanda att hon hade glömt mobilen, så då gick hon och hämta den, sen gå vui typ gått halvvägs, märkte hon att hon hade glömt kameran.. Skills eller vad?  Och då fick hon springa och hämta den, sen får vi till bussen. Och typ vid busstationen kom Eric, Johan, Jonathan och Isak. Då stog vi typ där och prata, och gick runt och massa. Sen efter nån timme får Johan, Jonathan och Isak hem, då jag och Amanda åkte breakdance.. Men Eric stannade kvar och höll våra väskor :)
Sen typ gick vi runt en massa, skulle till gottis och köpa en dricka, och på vägen dit träffade vi typ Alexander och nån till..? Och dom följde med dit, sen träffade vi tre stycken till, Adrian och två andra, dom följde också med, men sen efter en bit försvann dom, sen var vi på gottis och köpte en Hello kittydricka! ♥ Sen smsade pappa och sa att vi skulle gå till ett ställe så skulle jag få pengar osv, så då gick jag och Amanda dit, och då fick jag 100 kr, sen gick vi tillbaka till bion för dom andra hade stannat där, sen gick vi runt, *hoppar över lite saker* Jag, Amanda och Eric träffar Nora och Elin, och då ska vi åka Stardancer, alla utom Eric, han vaktade våra väskor igen (a)
Sen åkte vi virvelvinden direkt efter det, fast Nora åkte inte då. Sen typ kom Jocke efteråt och vi stog och pratade allihopa med varann, sen åkte jag, Joakim och Amanda Stardancer efter det, ja.. Sen var jag, och Amanda tvungen att fara hem, och ja, orkar inte berätta det sista, men det var iallafall askul! :)



Bara för att den var så söt!


Pdol!

Hejhej. Ska på pdol om typ två timmar. Ska vara med, Amanda, Eric, Johan, Jonathan och Isak :)
Eller ja, vet inte om vi ska vara med dom, bara att vi ska träffas. Men tar bussen in dit med Amanda, sen mellan tio och elva kommer Amandas mamma eller pappa och hämtar oss. Ska bli jättekul! Vi håller på och fixar oss nu, och massa sånt. Hejdå!


Fotbollsläger och akuten!

Hejhej, gått jävligt segt med bloggningen, men iallafall.
Snart ska jag fara till Munksund för övernattningsläger med fotbollslaget, kommer hem imorgon nån gång på dan. Vi ska typ bada, träna, ha match mot föräldrarna osv.. Men det ska bli kul!
Sen i förrgår var jag med Amanda på akuten, hon fick en spegel i huvudet.. Det blev korsdrag och dörren flög igen, sen ramla spegeln och hon fick typ ett jack i huvudet som hon var tvungen att limma, och hon fick tejpa i fingret för där hade hon ett sår också. Men det är bra nu, hoppas jag då, har inte pratat med henne nåt..
Aja, ska äta nu, puss!


Se på träning nu!

Ska fara och kolla på träning nu, div 4 har träning och David ska träna dom, sen ska väl Agnes sova här om hon hinner hem! :)
Hejdå ;)

Tävling på miixxs blogg!

Är med och tävlar på miixxs blogg.
Skulle vela ha den där filten med ärmar!

Godmorgon allihopa!

Godmorgon!
Vaknade för typ, två timmar sen.. Städar just nu. Fast det går inte så bra, sitter vid datan istället (a)
Har ingenting att blogga om, har ingen att vara med osv. Men blir nog att Agnes sover här imorgon, kul!
Men nu kom David och sa att jag måste städa, puss!
Gammal bild, men älskar dig!

Tråkig dag..

Hejhej, vaknade för kanske två timmar sen? Har inte klätt på mig eller nåt, men ska göra det snart. Iallafall, m¨ste städa lite på mitt rum, ser ut som en svinstia. Fast jag har inte orken till det typ.. (a) Frågade Agnes nyss om hon ville komma till Nif och vara med mig, fast hon har inte svarat än. Sen ska jag leta min USB-sladd, måste ladda in bilder på datan!
Okej, det här var inget kul inlägg, men jag är tråkig då det inte händer nåt.. aja, hejdå!

Sjuk..

Hejhej, kom hem från handbollsskolan idag kring ett typ?
Men orkade inte blogga nåt då, var tvungen att göra massa annat. Sen på kvällen var jag med Ami och Amanda, men var tvungen att gå hem för blev så snorig, var det redan innan, men det blev värre då jag kände av pollen..
Men ialladall, är sjuk nu, hatar det!
Orkar typ inte göra nåt heller, ska gå och göra lite te snart.
Berättar sen nån dag hur det var på handbollsskolan, kanske lägger in lite bilder också, puss! :)

Hemma!

Hejhej, nu är jag hemma från Arvidsträsk. Imorn är det ju handbollsskola, längtar somfan!
Men jag måste packa och sånt, och kommer hem på torsdag, kommer inte kunna blogga nåt då. Ska fråga om Agnes och Amanda kan gästblogga åt mig (a)
Ska faktiskt försöka blogga mer och bättre, men jag måste hitta min USB-sladd då jag kan ladda in bilder!
Ska fråka om jag kan vara med Amanda nu, puss!

Hicka

Hej igen, har fortfarande inte kommit mig ut och klockan börjar närma sig halv 4. Har inte packat heller, bara suttit framför datatn och nördat. Just nu, så har jag hicka och jag tycker det är jävligt jobbigt ska ner och dricka vatten. Sen far vi då ut med båten och så antar jag. Kort inlägg blev det men skit samma. Hejdå!
Ni får en bild också.


Agnes gästbloggar (igen)

Hej Sannas blogg och hennes läsare för den delen! :D
Nu ska jag gästblogga i veckan för att Sanna är i Arvidsträsk.  Så jag kan börja med att säga att jag kanske inte kommer kunna blogga så mycket, för vi ska ut med båten typ hela veckan. Men kul antar jag det blir, och brun ska jag också bli! Var och sprang imorse (duktig flicka) 2,8 km och jag sprang hela tiden, och sen gjorde jag lite situps också. Vi måste springa för att det är fotbollsuppehåll. Men nu vet jag inte vad jag ska göra, klockan är 10 över 12 på dagen.. Orkar inte sola, orkar inte vara med nån.. Ska kanske börja packa iallafall, och kanske redigera bilder fast datan laggar som fan. Jag har lust att göra en blogg, för jag ÄLSKAR att berätta för folk vad jag gör och sånt.. Äh, får tänka på det. Men nu ska jag ta och läsa nå bloggar och lägga upp bilder på Bilddagboken/Dayviews.
Hejdå!


Hehe, länge sen..

Hej allihopa! (dock inte så många)
Har ju inte bloggat på länge, men var ju hos pappa, sen har har ju haft Piteå summer games nu igår och idag.
Igår spelade vi första matchen kl 11 på konstgräsplan, mot FC Kuffen. Det blev 3-0 till dom, men vi kämpade iallafall, och Eric var och kollade på den matchen ;d
Sen skulle jag stanna och kolla på då Eric spelade, men han hade jätteont i ryggen så han kunde inte vara med.. :(
Men då satt jag och Eric i gräset och tittade på matchen tillsammans istället. Sen kom Joakim och Elina, så då pratade vi med dom. Sen skulle David hämta mig på Preem kvart i två, så då gick jag, Jocke och Elina dit kanske, 25 i två? För dom skulle gå och träffa Jockes kusin. Haha, sen skulle Elina, Jocke, Jens och Chrille till stan, så då for Jocke, Jens och Chrille till stan, sen tog Jocke moppen och hämtade upp Elina som stannade kvar med mig, vi pratade och sånt medans :)
Men sen for dom, och då kom David och hämtade mig, också for vi hem. Sen hade jag match igen kl 5, mot Lira, då blev det 3-1 till dom. Och sen idag blev det 3-1 till Spöland/Vännäs. Också har vi en match imorgon, så vi får se hur den går då.. :)
Ikväll är det somsagt Psgdiscot! Ska dit med Agnes, Amanda och Elin.
Men ska gå och duscha nu, puss!

RSS 2.0