Hm..

Kommer inte blogga någonting på typ några dagar, har ju inget internet hos pappa. Sen har min dator varit trasig, så har inte kunnat blogga någonting nu heller.. Aja, hejdå!


Bild från bröllopet!

Hejhej, lovade ju att jag skulle lägga in bilder från Diana och Eriks bröllop som var valborg. Så här kommer lite bilder..









Hejdå!

Åh..

Allt är helt fucked up. Måste lägga mig nu.. Seröst. Aja, varit värdelös på att blogga idag och det blir inte nå bättre heller, måste stänga av datan nu. Hejdåååå

Bjuder på en bild också!


Hos Johan

Hej, är hos Johan nu med Amanda. Elin och Ami kanske ska komma hit så ska vi se film och sånt, vi får se.
Jag måste då hem halv nio för att jag inte skött mig -.-
Aja, skulle skriva i racerfart, så det blev inte så långt inlägg. Hejdå! xD

Cause boy you're amazing, just the way you are! ♥

Blir att vara med Amanda idag, vi får se vad vi gör. Det regnar ju ute också, inte så kul..
Men iallafall, fick veta att imorn ska jag spela match med 99orna, mot Saik. Hehe, måste städa mitt rum, plocka ur diskmaskinen och  klä på mig nu, så kan inte blogga nå mer. Puss!


Omg..

HAHA! asså jag är typ helt dum i huvet. Har inte bloggat på länge för att jag inte kunnat lägga in bilder, för den här grejen ovanför var borta.
Men vafan, nu klickade jag på en knapp, och då kom allt tillbaka, lyckat! Eller hur? -.-
Men iallafall, det har spöregnat idag, inge kul. Sen hade jag fotbollsträning också, så jag och Amanda fick skjuts av hennes mamma och pappa, sen kom mamma och hämtade oss. Sen for vi hem till mig och hämtade badkläder, sen skjutsade mamma oss till Amanda, dock bor hon på samma kvarter som mig, men ändå (a)
Sen klädde vi av oss och tog på våra bikinisar, och hoppade ner i badet. Amandas mamma var så snäll att hon fixade det då vi bytte om, tack Anette!
Sen badade vi i kanske, 45 min, sen bytte vi om och laddade ner filmer, för vi hade planerat att jag skulle sova hos henne, men sen gick det inte, så jag gick hem. Sen gick jag vid datan och gjorde en massa saker, sen gick jag ner och gjorde mackor, sen gick jag upp igen, och nu sitter jag här! ;)

Men nu ska jag berätta om helgen. Lördag morgon for jag och pappa och löste typ ''fiskekort'' eller ja, så vi fick vara med i fisketävlingen. Sen for vi på kaptensmöte, eftersom jag skulle vara kapten på min och Simons båt ;)
Sen började fisketävlingen, och ja, det gick jättemycket svallvågor, så jag vågade inte köra nånstans (a) men vi var utanför Mona och Hasse, sen for vi in i tarmen. Utanför Mona och Hasse fick Simon ett napp, men fisken släppte.. Och sen for vi utanför Farfars stuga, och då körde jag på en sten, lyckat (a) Men det gick bra, jag lever ;) men Simon dog.. HAHAHAH.
Nämen, vi fick ingen fisk, kom på 99onde plats, av 107 båtar, tycker faktiskt vi skulle fått nåt pris för det.. Men ja, i somras fick jag ju en öring, och jag skickade in det till nappartaget, så då vann jag 500 kr :D
Fick gå upp på scenen och allt.. Men sen på kvällen for vi till byagården, var där till tolv tror jag. Träffade också William och Charlott. Men nu ska jag gå och göra nåt annat, puss!


Hejhej,

Hej, är med Agnes nu. Vi gör inget speciellt, typ lyssnar på musik. Var på stan idag och köpte en bikini :D Sen var vi i Bersika också, var på Jakt och Vildmarksliv.. hehe, kul ;$ (a) Sen for vi till min morbror, och träffde mina kusiner, dom är sjukt gulliga! Aja, ska gå nu, skulle typ gå med Tuvis :D Ja, juste, ni ser ju att min blogg typ är cp, så ja, inte så kul att blogga. Kan inte lägga in bilder heller, måste typ göra på nåt cp sätt xd men hejdå!

Dagens ;)

Dagens låt: Om sanningen ska fram - Eric Amarillo Dagens frisyr: Uppsatt Dagens smink: Mascara Dagens klädsel: Jeans, linne och huvtröja Dagens planer: Träning Dagens vill ha: Han. Dagens saknad: Han Dagens drog: PK :D Dagens tråkigaste: Att jag ska hem från Ami :( Dagens finaste: Han Dagens kram: Ami :D Dagens humör: Lätt irriterad med lite socker på. Dagens mående: Som vanligt Dagens borde: Klä på mig Dagens parfym: Ingen x) Dagens bästa: Vet inte Dagens sämsta: Att jag ska hem Dagens sysselsättning: Fotboll Dagens köp: Har inte köpt nått idag (; Dagens längtan: Aska. Dagens fundering: Inget Dagens middag: Vet inte Dagens kärlek: Agnes Dagens skratt: Gårdagens skratt, Amanda Abrahamsson! Dagens tanke: AHAHAHAHA Dagens irritationsobjekt: Vet inte Dagens smycke: Inget Dagens önskan: Att det var han och jag

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar på www.miixx.myshowroom.se Länk till inlägget om tävlingen: http://miixx.myshowroom.se/tavling-6/#comment Man kan vinna en Ziperall, jag skulle helt vela ha den här om jag vann: Puss!

iPad igen

Hejhej, jag vet att suger på att blogga, jag vet inte varför.. Har ingenting att skriva om, men iallafall, kom till arvidsträsk igår. Fick ju typ "mini lov" från skolan.. Igår frie vi då ut med båt och trollade, kul! Haha, jag har tagit skepparexamen ;) coolt va? Nålen jag kan köra bensinmotor. Och idag har vi faktiskt inte gjort så mycket, jag försöker övertala Amanda att komma hit (aa) Aja, hejdå!

RSS 2.0